Dugnadsplan for gruppe 2 til søndagens kafé

Søndag 11. februar kl. 11.00 er det Familiemøte i Herøya Misjonskirke hvor Herøya Gospel Children skal synge. Det er også kafé denne søndagen, og nå er det konfirmant gruppe 2 som har dugnaden.

Samlingen er altså obligatorisk for Gruppe 2, men alle konfirmantene er velkomne!

Oversikten over oppgaver for gruppe 2 kan du laste nedved å klikke her

Presentasjon av årets konfirmanter

Søndag 29. oktober kl. 17.00 er det Familiemøte i Herøya Misjonskirke hvor konfirmantene presenteres og hvor de også får Konfirmant-hefte. Herøya Gospel Teens skal synge og det er kafè-dugnad av konfirmant Gruppe 1.

Vi håper at ALLE konfirmant-foresatte, familier og venner kommer denne kvelden!

Konfirmanter i Gruppe 1 har dugnad på dette familiemøtet. All informasjon til konfirmanter i Gruppe 1 finner du ved å klikke her

Konfirmant i Herøya Misjonskirke i 2017-2018?

Bli med og meld deg på et fantastisk år som konfirmant i Misjonskirken!

Konfirmasjon i Herøya Misjonskirke er primært for ungdom fra Herøya eller ungdom som går/har gått på ungdomsklubben TreffpUNGt, Etter Skoletideller i Barnekoret/Teens. Andre ungdommer kan også stå hos oss, men vi anbefaler lokal tilknytning der du bor! Continue reading