Veibeskrivelse og kart

Slik finner du Herøya Misjonskirke

Fra Skien:
Kjør Porsgrunnsvegen gjennom gamle bomstasjon mellom Skien og Porsgrunn. Ta til høyre i rundkjøring gjennom tunnel til du kommer til ny rundkjøring med porselentallerkenkunst. Kjør rett frem gjennom rundkjøring over Kulltangen bro. Du har da Hydro på venstre side. Kjør gjennom rundkjøring etter brua og til høyre gjennom neste rundkjøring på rute 354. Du har da Hydro og Gunnekleiv vannet på høyre siden. Retning er mot Skjelsvik, Herøya og E-18. I lyskrysset ved Rimi og Jet stasjon tar du til høyre. Misjonskirken ligger på høyre siden ca 200 meter fra lyskrysset.

Fra retning Kristiansand:
Kjør E-18 til avkjørsel Porsgrunn og Skien. Ta til høyre på rute 354 retning Porsgrunn. Kjør gjennom rundkjøring og du er på Herøya. Ta av i lyskrysset ved Rimi og Jet stasjon til venstre. Misjonskirken ligger på høyre siden ca 200 meter fra lyskrysset.

Fra retning Oslo:
Kjør E-18 til avkjørsel Porsgrunn via Skjelsvik. NB: Ikke ta avkjørsel ved Plantasjen og Telemarksporten. Kjør til neste avkjørsel. Ta av til høyre til Porsgrunn og Skjelsvik. Kjør til høyre i rundkjøring og etter noen hundre meter tar du igjen av til Porsgrunn. Kjør strake veien (354) til Herøya gjennom en rundkjøring til du kommer til et lyskryss med Rimi og Jest stasjon. Ta til høyre og Misjonskirken ligger på høyre side etter ca 200 meter.