Utleie kano

Misjonskirken har anskaffet seg kanoer til bruk i aktivitetene. Utstyret er også til utleie til skoler, idrettslag, barnehager, foreninger, barnebursdager og lignende.

Kanoene eies av aktivitetene i Herøya Misjonskirke. Men vi ønsker at kanoene skal bli brukt og være til glede for mange aktører på Herøya. Derfor tilbyr vi lån av kanoer gratis til skoler og idrettslag og andre foreninger. Kan disse aktørene gi en “gave” for lånet tar vi gjerne imot det som takk for bruken. Regler og erstatningsplikt ved ødeleggelse som vanlig.

Leieinntektene går til vedlikehold, forsikring og fornyelse av utstyr. Vi har 7 kanoer, 21 padleårer, ca 25 vester og en flott kanotilhenger til utleie.

NB: Utleie i juli er vanskelig grunnet ferie, men ikke umulig – ring for forespørsel og avtale.

All henvendelse om utleie til kontaktperson Gordon Kleppe på
Mobil: 920 69 100
E-post: mcgordon@online.no

VILKÅR
Pris etter avtale. Vi leier pr døgn og pr helg. Det gjelder hele kanohengeren med komplett utstyr. Flere dagers leie avtales pris ved forespørsel.

Pris for leie av en kano med årer og vester gjøres etter avtale.

Leien betales ved utlevering av utstyr. Leitaker er ansvarlig for utstyret under hele leieperioden. Leietaker forplikter seg til å erstatte skader eller tap utover normal slitasje. Leietaker står selv ansvarlig for sikkerheten og forplikter seg til å bruke vester. Leietaker må selv ordne forsikring for seg selv og brukerne. Ved bruk av representant/leder fra Misjonskirken ved utleie er alle brukerne forsikret. Her gjelder egen pris etter avtale.