Super-Onsdag

Hver onsdag i skoleåret fram til første uke i juni har Misjonskirken på Herøya “Super-onsdag”.

Vi starter med:

Midtuke-gudstjeneste kl 10:30-11:00
Midtukegudstjenesten varer i en halv time og består av sang, et enkelt andaktsord, tid for stillhet og bønn. Du kan tenne lys og vise omtanke overfor noen du har kjær. Det er stund for bønn, stillet, og rom for ettertanke. Her kan vi samle oss på vår egen måte. Midtukegudstjenesten er på mange måter et hvilested og en ladestasjon, et sted hvor vi kan hente fornyet livsglede, livsmot, legge fra oss byrder og vanskelige ting som vi bærer på. Samlingen er åpen for alle, i alle aldre. Pastor Gordon Kleppe er ansvarlig og ønsker deg vel møtt til en halvtime med stillhet, sang og bønn i Misjonskirken.

Kafeteria og Åpent lekested kl 11:00-13:00
Den nye kafeteriaen i Herøya Misjonskirke klar til å ønske kafeteriagjester velkommen. Vi ønsker velkommen til hyggelig felleskap med god mat og rimelige priser. Kafeteriaen vil være åpen hver onsdag fra kl 11:00-13:00. Samtidig med kafeteriaen ønsker vi velkommen til åpent lekested. Her kan du komme med barna dine og finne andre barn og leke med. Vi tar frem kassen med lekesaker for de minste. Er du hjemmeværende med barna så er dette en fin anledning til å møte andre. Mens barna koser seg sammen er det god anledning for mammaer, pappaer eller besteforeldre til å få seg en liten pust i bakken. Vel møtt til kafé og åpent lekested!

Etter Skoletid kl 13:30-16:00 (NB: Forandres gjerne hvert skoleår…)
Etter skoletid er et tilbud til elevene ved Klevstrand skole fra 4.-7. klasse. Da inviteres elevene til Misjonskirken for leksehjelp, rimelig kafe og et sted å være. Det er salg av pizza, nudler, kanelstenger, vafler, brus, saft med mer til en billig penge. Forskjellige spill står klar i 2. etasje siste timen som for eks fotballspill, airhocky, biljard, kourong med mer. Også skoleelever fra Stridskleiv ungdomsskole er velkommen når det er mulig…


For mer info:

– se kalenderen
– aktivitetene