DIGG

DIGG - hva er det?

"Digg" kan bety; noe godt, fest, godt mat, kult, populært etc
"Dig" betyr på engelsk; å grave eller fordype seg i noe.

I dette legges det at DIGG samlingen skal være kul, tøff, gjerne med noe godt å spise.  Med "Dig-g" menes det også å gå i dybden på noe, grave seg ned i et tema eller lignende som er tidsaktuelt, fengende og relevant.

DIGG er altså et annerledes møte på søndager kl 17.00-19.00. Det er en samling hvor vi får noe viktig å tenke på og noe godt å spise i kafeen. På DIGG har vi undervisningstema, sang & musikk, samtale og fellesskap, kafeteria m.m.

DIGG er åpent for ALLE, uavhengig tro eller ikke. Vil du bli med i et positivt miljø, for noe bra og reflektere over og noe godt å spise - Er du hjertelig velkommen til Misjonskirken. DIGG avholdes ca 2 ganger i mnd fra høsten 2013. Se på Facebook eller i avisene for dato og tema.

Vi har valgt å følge et undervisningsopplegg som tar for seg livets vanskelige spørsmål. Svarene fra disse temaene kan forandre innstillingen din - og livet ditt!

Vi tar deg med på innsiden av Bibelen for å se hva den sier om 12 av de mest påtrengende spørsmålene mennesker sitter med. Det er spørsmål du selv enten har stilt eller mest sannsynlig kommer til å stille. Bibelen er full av mennesker som stilte seg de samme spørsmålene som deg: Hvordan håndtere skuffelse? Hvordan reagere i kriser? Hvorfor skjer vonde ting? Hva kan man gjøre med ensomhet?

Ved å se nærmere på personer i Bibelen, slik som Moses, Paulus og Jesus, viser vi deg hvordan de håndterte sine omstendigheter med visdom og tro på Gud. På bakgrunn av deres historier får du praktiske og konkrete råd om hvordan du kan komme deg igjennom vanskelighetene og leve et målrettet liv med fred og mening.

 


Hender det at du spør deg selv...

1) Hvordan kan jeg takle stress?

2) Hvordan kan jeg reise meg etter et nederlag?

3) Hvordan kan jeg overvinne depresjon?

4) Hvordan kan jeg leve over det gjennomsnittlige?

5) Hvordan kan jeg få fred i sinnet?

6) Hvordan kan jeg takle motløshet?

7) Hvordan kan jeg beseire mine problemer?

8) Hvordan kan jeg være trygg i kriser?

9) Hvordan kan jeg noensinne forandre meg?

10) Hvordan i all verden havnet jeg i dette kaoset?

11) Hvordan kan jeg beseire ensomhet?

12) Hvorfor skjer dette med meg?


På DIGG treffer du blant andre

Gordon Kleppe

Pastor og daglig leder i Herøya Nærmiljøsenter
Telefon: 920 69 100
Send Gordon en e-post

Bodil Karin Kleppe

Aktivitetsleder og daglig leder i Herøya Nærmiljøsenter
Telefon: 907 47 463
Send Bodil en e-post

Malin Malmgren-Johannessen

Ungdomsleder
Telefon: 926 18 798
Send Malin en e-post