Konfirmant

Ønsker du å stå som konfirmant i Misjonskirken?

20841880_1919954048221304_2966106197133241505_n

Konfirmasjon i Misjonskirkene er gøy!

Her stifter man nye bekjentskaper på tvers av både kirker, bygrense og landsdel. Ikke nok med det så blir man også kjent med andre kulturer og språk gjennom vår årlige konfirmanttur til London.

Konfirmasjon er kanskje noe annerledes i dag enn før, selv om de grunnleggende temaene om Bibelen og den kristne tro, etikk og moral, rusproblematikk, forhold jente-gutt samt samfunnsengasjement tas opp. Men det er vel ikke tvil om at turene, konfirmantleiren og London turen er de største opplevelsene for mange, og greit er det. Konfirmantene skal se tilbake på konfirmasjonstiden i Misjonskirken som noe positivt, lærende og utfordrende i forhold til kommende valg på alle livets områder.

I Misjonskirken har vi tradisjon for å gjøre mye gøy sammen. Vi drar på overraskelsestur i september, stor konfirmantleir på Vegårshei i oktober/november, vi jobber dugnad i Misjonskirken for inntekt til en stor avslutningstur til London i mars/april. Alt dette og mye mer skjer i konfirmanttiden i Misjonskirken.

Konfirmasjonsundervisningen er lagt til en kveld hver til annenhver uke og varer i 1,5 time. På Herøya går vi gjennom undervisningsopplegget "Ka du tru". Vi samarbeider også med de andre Misjonskirkene i Grenland.

For mer info og påmelding - KLIKK HER!

Fortløpende påmelding innen 25. august.

Bli med på et fantastisk konfirmasjonsår i Misjonskirken!

Her finner du viktige linker om årets konfirmantkulL:

(kalender, turer, dugnader, osv... oppdateres underveis)

KLIKK HER 

____________________________________

Andre nyttige linker:

Bidra på våre konfirmasjonsgudstjenester
KLIKK HER

Ønsker du mer informasjon om London-turen?
KLIKK HER


KONFIRMASJONSLEDERE

Gordon Kleppe

Hovedleder
Telefon: 920 69 100
Send Gordon en e-post

Turid Haugvik

Telefon: 984 59 194
Send Turid en e-post

Clare C. Beech

Telefon: 976 70 081
Send Clare en e-post

Benjamin

Benjamin Kleppe

Telefon: 988 76 242
Send en e-post


 

Telemarksavisen TA, 2. april 2009

Årets konfirmanttur ble en stor opplevelse og en stor utfordring.

72 konfirmanter og ledere fra Misjonskirkene i Grenland fikk oppleve millionbyen London og alt hva den har å by på 19.-24. mars. Sammen med 12 konfirmanter og ledere fra Stavanger ble det til slutt en gruppe på 84 personer som var på tur.

I snart 10 år har Bodil & Gordon Kleppe gitt konfirmanter i Misjonskirkene i Norge denne muligheten. Selv om de har reist med konfirmanter til London i flere år, legger de ikke skjul på at årets tur var en utfordring pga størrelsen på gruppen. De ønsker at ungdommene skal møte andre kulturer, andre kirker og andre ungdommer. I tillegg til alle de vanlige attraksjonene, besøker de derfor også noen annerledes kirker enn de vi møter i Norge. For konfirmantene bø derfor kirkebesøkene på store opplevelser. En av kirkene har spesialisert seg på sang og musikk, og leier et stort teater. Det var en helt utrolig opplevelse å høre dem. Samtidig var dette et strålende eksempel på at kirker kan være så mangt. Overraskende var det også da de gikk inn i et relativt tradisjonelt kirkebygg, men hvor alle stoler og benker var byttet ut til fordel for puter på gulvene. I mange av kirkene er også 30-40 nasjoner representert, og det bidrar naturligvis til en annen uttrykksform enn hva mange er vant til her hjemme.

Lurer du på hvordan du kan pakke inn mest mulig attraksjoner på fem dager i London, kan det være en ide å ta en titt i programmet for turen. I tillegg til museumsbesøk fikk de også plass til en fotballkamp mellom QPR og Bristol City. Å bo på hotell er ikke det samme som å være på leir. Derfor er det om å gjøre å få dem litt slitne, så de har lyst til å sove når kvelden kommer.

Sjelden har det vært så mange som ungdommer i Skien og Porsgrunn som skal konfirmere seg i Misjonskirken. Ved å ha mange felles samlinger og turer gis det opplevelser og minner for livet. Konfirmantene som var med på årets tur kom fra Skien, Gjerpen, Bøle og Porsgrunn.

Vi håper at selvsagt at Misjonskirken på Herøya igjen kan få konfirmanter som vil være med på et kjempeopplegg for neste skoleår. Dermed er oppfordringen gitt!