Hva venter meg i Misjonskirken?

Velkommen til Misjonskirken!
I Misjonskirken føler vi at det er vårt ansvar å “rydde vei” for deg når du kommer til kirken vår. Vi vil at du skal få oppleve vår gode sang og musikk, oppmuntrende prekener, glade og vennlige mennesker, god atmosfære som er i Misjonskirken på Herøya.

Hvis det er lenge siden sist du var i en kirke, så har Herøya Misjonskirke deg i minne. Det er kanskje allerede nok å tenke på når du besøker oss for første gang. Vi håper kommende punkter eller sider vil være klargjørende og ta bort noen misforståelser før du kommer. Fremfor alt håper vi at du skal føle deg velkommen hos oss og trives hos oss. Besøk oss i kirken vår og bli oppmuntret. Vi håper at det skal gi deg noe, og hjelpe deg til å få tak i håpet og det gode Gud har for deg.

Vi vet at din første gang i Misjonskirken vår, eller i hvilken som helst kirke, frembringer kanskje spørsmål som for eks:
• Hvordan går de kledd i Misjonskirken?
• Hva har de for barna eller tenåringene mine?
• Hva forventes av meg i Misjonskirken?
• Hvordan få hjelp, eller kontakt med menigheten?

Her er en liten forklaring på disse spørsmålene:

1) Hvordan gå kledd i kirken?
Kle deg i det som er komfortabelt for deg. Vi er mer opptatt av å kunne møte dine livs behov enn hvordan du går kledd. Derfor, kle deg som vanlig og du vil gå rett inn hos oss.

2) Hva har dere for barna mine?
Som foreldre er det viktig å vite at barna er i TRYGGE omgivelser. Vi vet også at barna ser etter morsomme aktiviteter. Vi har investert masse i lokaliteter og i ledere for å oppnå disse to målene. Det vil du merke når du møter våre flotte frivillige barne- og ungdomsledere og ser våre lokaliteter hvor barna skal være.

For mer info, se: Etter Skoletid, barnekoret Herøya Gospel Children, ungdomskoret Herøya Gospel Teens, Konfirmant og TreffpUNGt.

3) Hva forventes av meg?
Du skal som gjest hos oss være helt avslappet: Ingen vil presse deg til noenting. Du skal få sitte og bruke sansene dine, hvile, nyte og slappe av.

Vi forventer IKKE at du skal gi penger (kollekt) som gjest hos oss. Kollekt innsamling er helt frivillig og er spesielt for de som er medlemmer av menighetsfamilien. I stedet for å ville ha noe av deg, ønsker vi å gi deg noe!

4) Misjonskirken bryr seg: Hvordan kan vi hjelpe deg?
Sannheten er at vi ALLE trenger oppmuntringer fra andre for å fungere i hverdagen. Gud har skapt oss slik.

Derfor ønsker vi å oppmuntre til kontakt med våre medlemmer i hjemmene eller i Misjonskirken ved de forskjellige aktiviteter som skjer i løpet av uken.

Foruten gudstjenestene og barne- og ungdomsarbeidet, har vi andre smågrupper og aktiviteter. Disse smågruppene utvikler dypere relasjoner til hverandre og gjør det lettere for deg å få nye bekjentskaper og ikke minst vokse i troen. Disse er der for deg i tøffe tider, så vel som i gode dager.

Ved siden av aktivitetene og smågrupper, så er det også andre muligheter til å få hjelp gjennom Misjonskirken.

Vi ønsker å være et sted hvor mennesker som er syke eller har det vanskelig kan få hjelp. Hvis du har det vondt så ønsker vi å vise deg Guds kjærlighet ved å hjelpe på alle tenkelige måter. Gud har medfølelse for oss og Han vil ikke noe annet mer enn å hjelpe og helbrede det som er vanskelig og vondt å bære. Pastor eller andre ledere i menigheten vil være tilgjengelig for samtale og sjelesorg. Kontakt oss!