Etter skoletid

Etter Skoletid, et populært tiltak på Herøya!

Etter Skoletid er et populær dagaktivitet på Herøya. Hver onsdag kommer ca 70-90 barn til Misjonskirken når Klevstrand skole er slutt for dagen. Etter Skoletid drives av Herøya Nærmiljøsenter.

Når skoleklassene 4.-7. er ferdig er det om å gjøre å komme raskest mulig  til Misjonskirken for å sikre seg favorittplassen og i løpet av den neste halv timen fylles kafeen med mange glade og sultne barn. Garderoben er så full av klær, sko og skolesekker at en nesten ikke kommer frem.

Køen foran kafeluka blir fort lang og salget av ferske, varme kanelboller, vafler, pizza og nudler smaker godt. Rundt småbordene går praten livlig og høylytt for seg når mat og dagens siste begivenheter diskuteres friskt.

Når maten er unnagjort går flere skolebarn inn til leksetid bak i kirkesalen hvor flere bord står klare. Pensjonerte lærere eller voksenledere hjelper barna på Etter Skoletid. Barna er kjempefornøyd med litt voksenhjelp når de står fast og ikke klarer leksene.

I andre etasje står biljardbordet og airhockey bordet og flere spill og venter på barna. I kafeen tas alle brettspillene frem og snart er spillet i gang. I bingen over veien fra Misjonskirken er det fotball som er tingen. Latteren sitter løst og barna synes at tiden går alt for fort når klokka er tre og Etter Skoletid er ferdig for denne gang.

Bodil eller Gordon Kleppe er hovedledere. Med seg har de mange frivillige som gjør en kjempeinnsats.

Har du lyst å være med å hjelpe så er det bare å ta kontakt.
Vi trenger flere støttespillere hver onsdag fra ca kl 13.00 - 16.30.

Hvem kan komme:
Skolebarn i 4.-7. klasse er vårt hovedfokus. Elever fra ungdomsskolen er også velkommen.

Pris:
Etter Skoletid koster ingenting, men kontingent på kr 150,- i skoleåret er nødvendig for oss for å få støtte til å drive tilbudet. Barna må ha med penger til kafe.

Viktige oppstarts- og avslutningsdatoer:
Vi starter opp etter ferien normalt uken etter skolestart og avslutter normalt første eller andre onsdag i juni.

Velkommen til Etter Skoletid!


Etter Skoletid treffer du blant andre...

Gordon Kleppe

Hovedleder
Telefon: 920 69 100
Send Gordon en e-post

Bodil Karin Kleppe

Hovedleder
Telefon: 907 57 463
Send Bodil en e-post

Hege Storm Jacobsen

Frivillig

Heidi Jacobsen

Frivillig

Maria Arnesen

Frivillig