Meld deg på til London-tur

Konfirmantturen til London har alltid vært en kjempesuksess, som vi selvfølgelig følger opp også for årets konfirmantkull. Påmeldingsfristen er 3. oktober.

De siste femten årene har pastorparet Bodil & Gordon Kleppe stått for turen for konfirmantene på Herøya Misjonskirke. Konfirmanter fra hele landet vil delta. Vårt ønske er at konfirmanter og all ungdom som kommer til våre Misjonskirker skal finne seg til rette, at de skal trives og knytter bånd til hverandre og til Misjonskirken. Her er det et åpent og godt miljø, hvor vennskap blir til for livet.

Pris på årets tur er satt til kr. 4.500,- pr person, basert på fjorårets pris, og inkluderer det meste. Praktiske opplysninger knyttet til turen, samt endelig pris vil konfirmanter og foreldre bli orientert om underveis.

Denne turen er selvsagt helt frivillig, og konfirmantene og foresatte står helt fritt til selv å bestemme om de ønsker å være med. Vær klar over at turen forutsetter at du får fri 1-2 dager fra skolen; dette må den foresatte selv ordne!

Vi håper selvsagt så mange som mulig kan bli med!

Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her